Postadres en tevens praktijkadres
Oreliosingel 2
5262 HL Vught

Bereikbaarheid:

Met openbaar vervoer is de praktijk gemakkelijk bereikbaar via buslijn 8 en 9. Uitstappen bij halte Hertoglaan/Meierijsingel.

Met de auto vanaf de A2:

Rijd naar het zuiden op de A2 en neem afslag 24, Vught/St. Michielsgestel. Bij het stoplicht rechtsaf de Haldersebaan op. Bij het stoplicht linksaf de Glorieuxlaan in. De Glorieuxlaan maakt een bocht naar links en gaat dan over in de Laagstraat. Op de rotonde rechtdoor naar het spoor. Spoorweg over gaan en op de eerste rotonde na het spoor rechtdoor (= Wolfskamerweg). Bij de volgende rotonde linksaf gaan, de Brabantlaan in. Nu de eerste weg rechts en deze volgen tot het einde. Aan het einde buigt de weg linksaf en ben je aangekomen op de Oreliosingel.

Met de auto vanaf N65 kruising Vijverbosweg:

Rijd naar het zuiden richting Jagersboschlaan. Doorrijden tot rotonde en daar rechtdoor (=Wolfskamerweg). Op de volgende rotonde rechtsaf slaan de Brabantlaan in. Neem nu de eerste weg rechts en volg de weg tot het einde. Aan het einde buigt de weg linksaf en ben je aangekomen op de Oreliosingel.

Parkeren:

Parkeren kan kosteloos voor de deur of op de openbare parkeerplaats aan het einde van de straat (vóór de woonvoorziening voor visueel gehandicapten)

Telefoon
073-8516690

Omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om op te nemen vraag ik je om een boodschap in te spreken op de voicemail, ik bel dan zo spoedig mogelijk terug.

Mobiel
06-11165888

Omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om op te nemen vraag ik je om een boodschap in te spreken op de voicemail, ik bel dan zo spoedig mogelijk terug.

© Copyright 2020 - Debora Reijers